Välj en sida

Ringup Kontroll

Effektivitet från planering till fakturering

Tänk er att enkelt via en app eller dator kunna planera och fördela arbetsuppgifter mellan er. Tänk att kunna rapportera tid, artiklar och körsträckor direkt i appen.Tänk att allt som rapporterats in omvandlas till underlag för fakturering och att det precis lika smidigt kan användas som löneunderlag.

Lösningen finns och heter Ringup Kontroll.

 

Planera

Utöver en arbetsbeskrivning så kan ni skapa checklistor, lägga till bilder och dokument samt ange var arbetet skall utföras.Ni kan sedan tilldela uppgiften till de som ska utföra arbetet.

Rapportera

Tid, eventuella artiklar samt körsträcka som rapporteras in varje dag ger en mer exakt bild av arbetet och sparar tid. I appen får man en bra översikt av sina uppgifter och kan enkelt komplettera med foton och kommentarer. Arbetet kan följas i realtid via webben av administrativ personal.

Fakturera

Inför faktureringen är allt redan förberett eftersom tid och artiklar redan registrerats. Med några få knapptryckningar skapar ni ert fakturaunderlag. Ni väljer om ni vill fakturera enstaka uppgifter eller ett helt projekt. Ringup Kontroll kan med fördel integreras med faktureringssystem.

 

Lönehantera

Den registrerade tiden i Ringup Kontroll ger er ett komplett löneunderlag med både arbetstid och frånvaro. Ringup Kontroll kan med fördel integreras med lönesystem.