Abonnemang Malmö

Vi styr upp din växel

Med en mobil växel kan du svara på det fasta numret i din egen mobiltelefon och vara lika tillgänglig för dina kunder som när du är på kontoret oavsett vart du befinner dig.
Det passar perfekt för dig som ofta är på språng eller behöver kunna arbeta hemifrån men ändå vara tillgänglig på ert fastnummer.

Oberoende växel

Vi samarbetar med Easytelefoni och säljer vår egen RingUp ME båda är en oberoende operatörsväxel med hög driftsäkerhet, fantastisk plattform som man kan utveckla till en växel som passar din verksamhets behov.

Operatörsberoende växlar

Lite enklare växlar som gör vad dem ska, passar perfekt för ett byggföretag som bara skall ha ett fastnummer som kopplas till en eller två svarsgrupper. Finns även softphone och massor av bra extra tjänster att lägga till. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kundnöjdhet

Oavsett om växeln du använder är operatörs eller oberoende så skapar en växel ett professionellt intryck för kunderna som ringer till din verksamhet. De kommer lättare i kontakt med rätt person direkt vilket sparar tid och får era kunder nöjdare

 

Svar på vanliga frågor

Vad är mex?

Mex står för Mobile Extension. När en växel har en mex-lösning så går både in och utgående samtal från mobilen via växeln. Om man ej har mex så går in och utgående samtal direkt till växeln men blir sen vidarekoppling till mobilnummer detta medför att man tyvärr inte kan se linjestatus och hänvisa t.ex. Välj alltid mex. Prata med oss så berättar vi mer.

Vilken växel är bäst?


Det finns massor av växlar som ni säkert läst ovan, kontakta oss så analyserar vi vilken växel som passar din verksamhet bäst.

Vilken operatör har bäst täckning?

Kontakta oss på telefon eller mail så kommer vi ut och gör ett täckningstest hos er för att ta reda på vilken operatör som passar just er position och verksamhet bäst. Täckningskartor går att läsa via men täckningen kan variera på grund utav vad för material ert kontor/byggnad är byggt utav.

Kan ni avsluta våra gamla aboonemang åt oss?

Nej du som står som ägare av dina abonnemang måste begära att dem avslutas till operatörens kundtjänst då det endast är abonnemangsinnehavaren som har rätt till att avsluta avtalet, Kontakta oss så får du din kundtjänst telefonnummer.

Kan man ha fasta nummer i utlandet?

Svar ja, vi kan ordna så att din verksamhet får nummer i utlanden via interoute som har infrastruktur i över 100 länder, där kan man till exempel ha ett nummer som kopplas till Sverige, det finns även möjlighet till rent globala växellösningar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Varför fungerar inte min stationära telefon med växeln?


Det måste antingen finnas strömförsörjning eller POE (Power over ethernet i routern) din hårdvara är då igång via nätverkskabeln. Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper er felsöka för att hitta bästa möjliga lösning. 

Har alla operatörer EU-roaming gratis?

I november 2015 fastslogs i en ny förordning att roamingleverantörer från och med den 15 juni 2017 inte får debitera roamingkunder några tilläggsavgifter utöver det nationella slutkundspriset för de reglerade roamingtjänsterna röstsamtal, sms och data när de nyttjas inom EU. Läs mer i artikeln hos pts eller ring/maila så berättar vi mer.

Vilken hastighet behöver jag på mitt fasta internet för att kunna övergå till ip telefoni?

Ett samtal tar ca 40 – 140 Kbit/s, 10 samtidiga samtal kräver ca 1 mbit/s vilket inte är speciellt mycket, låt oss göra ett test av ert bredband för att säkerställa att hastighet finns annars har vi så vi erbjuder snabba mobila bredband som även är enkla att ta med.