Välj en sida
Abonnemang Malmö

Vi hjälper dig hitta rätt hårdvara.

Vi erbjuder hårdvara ifrån de största varumärkena. Vi levererar produkterna med hög kunskap och världsklasservice och går efter varumärkets garantiregler om något fel uppstår.

Olåsta produkter

Produkterna vi säljer är ej låsta till en specifik operatör och det innebär att redan från inköpsdagen kan du t.ex använda din nya mobil oavsett om du sedan ska byta operatör.

Service

Vi är proffs på det vi gör och vill underlätta så mycket som möjligt för dig och din verksamhet. Vi kan överföra kontakter, bilder och annan relevant information. Installera upp de nya enheterna. Konfigurera mailkonton. Återställa de gamla mobil telefonerna och mycket mer. Detta är bara några få exempel på all grym service vi erbjuder.

Kunskap

Vi vet vad vi säljer och rekommenderar. Vi har kunskapen och hjälper dig t.ex installera virusprogram i din dator, visar hur man kan streama surfplattans bild på en tv , hur man löser om telefonen hänger sig , hur man stänger av platsinformation eller rensar cache, ställer in mailkontot rätt och mycket mer. Du kan alltså känna dig trygg med att få hjälp med din produkt av oss efter ditt köp.

Vi erbjuder mobiltelefoner från de största varumärkena. Snabb leverans, hög kunskap och såklart med vår världsklass service. Vi hjälper gärna till med installation, överföring och konfigurering. Telefonerna vi säljer är olåsta och följer varumärkets garanti riktlinjer.
Surfplattor blir mer och mer populärt, vi erbjuder liksom mobiler tablets från de största varumärkena. Surfplattor kan användas till anteckning, datorkomplement, GPS, Projektdirigering och är väldigt enkla att ta med på resan.
Utbudet av laptops är väldigt stort och det finns nästan för många modeller att välja emellan. Vi hjälper dig att välja rätt dator för ditt användande. De största varumärkena, bra pris, snabb leverans och självklart är vi även kunniga när det gäller datorer. Installation, rensning fråga oss och vi berättar mer.

Svar på vanliga frågor

Är telefonen vi köper av er olåst?

Ja, de telefoner vi säljer är olåsta om vi ej säger något annat. Enda undantaget på låsta enheter är om vi skickar ut en ny telefon till er via Tre:s lager. Då är telefonen låst och går o låsa upp efter 12 månader mot en avgift.

Vad är bäst, Andorid eller iOS?

Alla tycker olika och behöver olika funktioner. Om du har kontoret fyllt med Mac datorer, Ipads och Apple TV så är det självklart att IOS produkter fungerar bättre tillsammans med dina övriga produkter. Android är något öppnare och tillåter flera varumärken att samarbeta med varandra.

Vilken dator är bäst att ha på jobbet?

Det finns massor av olika datorer att välja mellan, 2in1 PC, Små laptops, Stora laptops. Kontakta oss så tar vi reda på mer av ditt behov och tar fram förslag på vad vi tycker passar just dig bäst.

Kan jag föra över kontakterna från min gamla telefon till den nya?

Vi erbjuder en tjänst där vi kopierar din gamla enhet och överför informationen som går till din nya enhet. För mer information kontakta oss.

Vad är IP skydd och vad innebär de olika IP klassningarna?

Elektriska artiklar märks med en IP-klass för att ange skyddet mot vatten och damm. IP-klassningar består av ett tvåsiffrigt nummer där den första siffran visar graden av skydd mot fasta föremål såsom damm och grus. Den andra siffran visar graden av skydd mot vätskor (vatten). Alltså ju högre IP-klass en produkt möter ju bättre tål den smuts, damm och vatten.

Vi erbjuder en stor mängd vattentäta och stöttåliga produkter och svarar gärna på fler frågor angående IP klassning på mail eller telefon.